Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv

Fôr til Lay-Z-Spa Tahiti 180x6

BestWay reservedeler P06134

NOK 2,849.00

Sendes senest innen 2 dager

Merker: Bestway
Kategori: Bassenger og badeutstyr -> Spa
Produkt: BestWay reservedeler P06134
Alder: 3 år+
Sendes fra: Danmark

Pool Service Team
Spør ditt bassengteam - Telefon (+45) 70 4000 60

Lineren til Lay-Z-Spa Tahiti 180x66 cm er det perfekte tilbehøret til din Lay-Z-Spa. Dette produktet er spesielt designet for å gi ekstra beskyttelse og forlenge levetiden til din spa.

Dette produktet er fra den populære produsenten Bestway og er en del av deres sortiment av reservedeler, kjent for dere...

Er du i tvil om hvilke deler skal brukes?
Klikk her for å besøke vår guide


Les mer

Beskrivelse

Fôr til Lay-Z-Spa Tahiti 180x6 BestWay reservedeler P06134


Lineren til Lay-Z-Spa Tahiti 180x66 cm er det perfekte tilbehøret til din Lay-Z-Spa. Dette produktet er spesielt designet for å gi ekstra beskyttelse og forlenge levetiden til din spa.

Dette produktet er fra den populære produsenten Bestway og er en del av deres sortiment av reservedeler, kjent for deres holdbarhet og kvalitet.

Lineren er enkel å montere og gir deg muligheten til å fornye og friske opp din spa på null komma niks. Den er spesielt designet for Lay-Z-Spa Tahiti 180x66 cm og er den perfekte størrelsen for å gi din spa optimal beskyttelse.

Med denne liner kan du holde din Lay-Z-Spa ren og lekker med minimal innsats. Den rene og klare overflaten gjør det også enkelt for deg å kontrollere vannstanden og holde øye med eventuelle skader.

Lineren gir også et ekstra lag av isolasjon til din spa, noe som hjelper med å holde temperaturen mer stabil og forlenge levetiden på varmesystemet.

Alt i alt er Liner til Lay-Z-Spa Tahiti 180x66 cm et fantastisk tilbehør som er et must-have for alle som ønsker å få mer ut av deres Lay-Z-Spa. Kjøp det i dag og forleng levetiden på din spa med stil og eleganse!

Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 14.63 kg