Over 15.000 varer
Hurtig leveranse
Fornøyde kunder
90 dages returrett
Glemt passord?
Handlekurv
318,-

Lekekjøkken Moderne Landstil

Kidkraft Kjøkkener 53222

NOK 2,538.00

×

Vareprishistorikk

1. NOK 2,538.00

2. Varens opprinnelige pris: 2,856.00 -11%

1. Hva denne varen koster i dag

2. Varens opprinnelige pris

Midlertidig utsolgt

Merker: Kidkraft
Kategori: Kjøkken
Produkt: Kidkraft Kjøkkener 53222
Sendes fra: Holland


Lekekjøkkenet Moderne landstil fra merket Kidkraft er et fantastisk stykke leketøy for alle barn som elsker å leke matlaging. Dette lekekjøkkenet er designet i en flott og moderne landstil som passer perfekt inn i de fleste hjem.

Med en størrelse på 80 x 30 x 96 cm er lekekjøkkenet Moderne landstil ikk...

Les mer

Beskrivelse

Lekekjøkken Moderne Landstil Kidkraft Kjøkkener 53222


Lekekjøkkenet Moderne landstil fra merket Kidkraft er et fantastisk stykke leketøy for alle barn som elsker å leke matlaging. Dette lekekjøkkenet er designet i en flott og moderne landstil som passer perfekt inn i de fleste hjem.

Med en størrelse på 80 x 30 x 96 cm er lekekjøkkenet Moderne landstil ikke bare pent og funksjonelt, men også praktisk. Med massevis av oppbevaringsplass og dører som kan åpnes på alle skap og skuffer, gir dette kjøkkenet mange muligheter for kreative leker. Fra å tilberede deilige retter til å introdusere barna for grunnprinsippene for matlaging og kjøkkenhygiene.

Kjøkkenet er laget av solide materialer som kan tåle hard lek og slitasje. Samtidig er det enkelt å montere og tilpasse etter ditt barns høyde og alder. Med en god størrelse og enkel tilgang på høyde, kan dette lekekjøkkenet være med deg og barnet ditt i mange år.

Lekekjøkkenet Moderne landstil er ikke bare morsomt og underholdende, men også en god måte å utvikle barnets finmotorikk, kreativitet og fantasi på. Ved å leke på et kjøkken kan barn lære ferdigheter som å telle, måle og blande ingredienser samt utvikle sine sosiale og kommunikative ferdigheter. Med dette leketøyet kan barna leke og lære samtidig.

Så hvis du ønsker å gi din lille kokekunstner et leketøy som vil hjelpe dem med å utvikle sin fantasi og kreativitet samtidig som de lærer grunnprinsippene for matlaging og kjøkkenhygiene, så er lekekjøkkenet Moderne landstil fra Kidkraft den perfekte gaven.

Produktmål: 80x30x91 cm
Antall kolli: 1
Vekt (omtrent): 22 kg