DeLonghi ECAM370.95.S espressomaskin

9990 kr

Best pris nå

Til butikken

Produktnummer: 1275000196745458 Kategori:

Denne helautomatiske kaffemaskinen fra DeLonghi garanterer en perfekt kopp kaffe hver morgen. Den innebygde kaffekvernen og aromakontrollen gir deg den beste mulige smaksopplevelsen hver gang. ECAM370.95.S opprettholder en optimal temperatur og gir et perfekt melkeskum som passer utmerket til en rekke kaffevarianter. Maskinen er utstyrt med ”Smart One Touch”-teknologi, som bidrar til en enkel og tydelig opplevelse. Her er det i tillegg mulig å spare dine personlige kaffeinnstillinger slik at du alltid finner tilbake til din favorittkaffe, på en enkel og tydelig måte. Smart og enkelt touch-display.
Det smarte ”LatteCrema”-systemet gir deg en perfekt kremet cappuccino, hver gang. Melkeskummet er perfekt, akkurat som temperaturen. Du kan alltid justere temperaturen og stille in kaffens styrke. DeLonghi ECAM370.95.S er en fantastisk maskin, perfekt til hjemmebruk, av høyeste kvalitet og med en fantastisk smaksopplevelse.
DeLonghi ECAM 970.95.S er utrolig enkel å rengjøre med det intelligente rengjøringssystemet. Funksjonen er integrert i skumreguleringsskiven slik at alle melkekomponenter blir grundig rengjort. Selve bryggeren kan uten problem plukkes ut og vaskes. Dryppbrikken bidrar til å holde maskinen hygienisk flott.

Merke

DeLonghi

Butikk

Bakeren og Kokken