Grønnsakskniv Santoku 143mm [TO-03]

1699 kr

Best pris nå

Til butikken

Produktnummer: 7384402088325553 Kategori:

Kjøp grønnsakskniv Santoku 143mm fra Suncraft Twisted Octagon. Grønnsakskniv Santoku 143mm fra Suncraft Twisted Octagon har 33 lag av damaskusstål med VG10 stål i kjernen. Tilfeldig og vakkert bølgemønster vises tydelig på hele overflaten av knivbladet. Alle kniver har forskjellig mønster og dermed helt unike. Såkalt damaskusstål er mikrotynt rustfritt stål med flere lag. 25% av komponentene midt i kjernen av lagene kalles kjernestål. Damaskusstål brukte SENZO Universal til dette og har VG-10 rustfritt stål som kjerne, noe som produseres kun i Japan. De andre 75% av komponentene er to lag med stål av forskjellig hardhet. Begge sidene av kjernestålet er presset med alternativt mykt og hardt stål. Dette får knivbladet til å ha et bølgete mønster laget av spesielle produsenter. VG-10 damaskusstål har blitt anerkjent i hele verden for å være det beste stålet for kjøkkenkniver og mange kokker setter pris på stålets egenskaper, lengre levetid av skarphet, så vel som vakker design. VG-10 er et relativt hardt materiale, HRC (skala for stålets hardhet) er på cirka HRC60. Dette får stålskarpheten til å vare lenger på grunn av slitestyrken. n nInspirert av tradisjonelt åttekantshåndtak fra japansk bestikk med en liten vri mot bolsteret. Slik at fingrene fanger håndtakslinjen mer fast og du kan ta tak i håndtaket mer komfortabelt. Vakkert hvitt pakkawood og damskusstål mønster passer fint sammen. Åttekantshåndtaket er litt vridd ved bolsteret og håndtaket er avrundet rundt bolsteret. Når man tar tak i håndtaket, tar fingrene fast i håndtakslinjen slik at man føler deg komfortabel. Hvit pakkawood og ring av rødfarge gir en følelse av japansk design. n 33 lag av rustfritt damaskusstål. VG-10 rustfritt stål i kjernen. Hvit pakkawood og ring av rødfarge. Du kan Kjøpe grønnsakskniv Santoku med levering rett i postkassen! nBruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. nAnbefalinger for valg av rett slipestein til kjøkkenkniver: n n# 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. n# 800 til # 1000: flott for innledende sliping. n# 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. n# 8000 til # 12000: for polering. n Vedlikehold av kjøkkenkniver. nDet er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. n nRett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. n nDet er klart best å oppbevare knivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. n nKjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). n nKnivene bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. n nDet anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). n nVed riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Merke

Suncraft

Butikk

Foodstuff.no