Nordic Bar Stool – Beech

4799 kr

SE & KJØP I BUTIKK

Kategori:
DEL MED FOLK!

Sett deg ned. Kjenn komforten. La hendene dine gli over det myke læret og det glatte treet. Nyt de vakre detaljene. SACKit Nordic Barstol er langt mer enn bare et møbel. Det er dansk design som gir hjemmet ditt et eksklusivt preg med materialer av beste kvalitet. Stolen er perfekt i åpen kjøkkenløsning, i baren eller kombinert med SACKit Nordic Barbordet. Massiv bøk
Funksjonelt og tidløst dansk design
Eksklusivt lær
%%% Materialer Massiv bøk med svart lakk
Polstring: Dunes eller Ultra lær fra Sørensen lær
Fotstøtte i svartlakkert metall
Sete: Bøkfiner
Produktspecifikationer Høyde: 68 cm eller 73 cm
Bredde: 46 cm
Dybde: 33,5 cm
Vekt: ca. 6,5 kg
Helpolstret modell: Detaljene med korsstingene skal naturligvis matche læret. Derfor har stolen i “Brandy”-fargen lyse sting, og stolen i “Black” mørke sting.
Bemerk: Fordi stolen er laget av naturlige materialer, kommer hver enkelt ramme til være unik. Treet varierer naturlig i farge og tekstur. Kvister kan forekomme som en naturlig del av treet. Stell og rengjøring Rammen kan lett rengjøres med en fuktig klut, eventuelt med litt oppvaskmiddel. Vær oppmerksom på ikke å utsette treet for store mengder vann eller kjemikalholdige rengjøringsmidler, da dette kan skade produktet. %%% Hvilken høyde skal jeg velge? Barkrakken i høyden 68cm anbefaler vi for bord opp til 99cm og over dette anbefaler vi barkrakken på 73cm Er alle barkrakkene like? Nei, stolene er unike etterom treet er laget av massiv bøk. Hvilket skinn skal jeg velge? Dunes-skinnet er unikt og får et patinert utsende over tid og er mykt å ta på. Ultra er veldig jevn i skinn og er lett å holde. Hvordan rengjør jeg barkrakken? Hvis du har en Dunes barkrakk, anbefaler vi at du rengjør med støvsuger eller myk børste. Ultra barstolen må rengjøres med en fuktig klut. Det er viktig å ikke bruke rengjøringsmidler, da dette skader læret. Er det en stol med ryggstøtte? Nei, barkrakken er designet slik at du sitter komfortabelt uten ryggstøtte. Hvordan er treet behandlet? De behandles med sort matlakk, så vedlikehold er superenkelt.

Butikk

Sackit Norge

Merke

SACKit-dk

Tusenvis av nordmenn finner de beste tilbudene her

- Opptil 80 % rabatt

(Butikkene åpner i nye vinduer)

 

 

KITCHENTIME
- 65 %

BAKEREN OG KOKKEN
- 40 %

CHRISTIANIA GLASMAGASIN
- 70 %

LAMPEGIGANTEN
- 60 %

EXTREME FITNESS
- 60 %

STORMBERG
- 70 %

REVIR FRILUFT
- 60 %

BIRK SPORT SYKLER
- 25 %