RETROit Compressed

2949 kr

SE & KJØP I BUTIKK

Kategori:
DEL MED FOLK!

Med RETROit Compressed får du en nydelig sakkosekk med ryggstøtte, som er veldig komfortabel og laget av bærekraftige, høykvalitets-materialer. Den kan også brukes som en bærekraftig lenestol. Denne sakkosekken skiller seg ut fra våre andre stoler ved å bestå av 100% skumfylling, noe som gjør sakkosekken mykere og sørger for at formen holder. For å utfylle fyllingen er RETROit Compressed også designet i andre dimensjoner enn våre andre RETROit-modeller. Fylling laget av overflødig materiale fra en sofafabrikk
75% komprimert når du mottar sakkosekken
Håndsydde sømmer
Holdbar og holder formen
For innendørs bruk
Materialer Trekk: 95% polyester, 5% ull, OEKO-TEX 100 Standard
Fyll: overflødig materiale fra annen produksjon: skumstrimler, 10 kg
Produkt spesifikasjoner Stol dimensjoner: 78 x 75 x 65 cm
Pakke dimensjoner: 50 x 50 x 32 cm
Retroit sakkosekk kommer komprimert når du mottar den, og derfor må den monteres. Når sakkosekken er satt sammen, må du vente i 24-48 timer før du begynner å bruke den til skummet har utvidet seg og sakkosekken har oppnådd riktig form. Finn monteringsanvisningen her.
Merk: Denne beanbag-stolen RETROit Compressed er designet i andre dimensjoner enn våre andre beanbag-stoler for å utfylle fyllingen, som er 100% skum. Vedlikehold Tørk forsiktig av med en fuktig klut. Om nødvendig kan du bruke et mildt rengjøringsmiddel. Selv om trekket kan løsnes, anbefaler vi ikke at du vasker det da de håndsydde stingene langs kanten kan bli skadet i vaskemaskinen. %%% Kan den tas med utenfor? Nei, RETROit Compressed er ikke egnet til utendørs bruk – velg heller Cobana. Kan jeg vaske trekker på stolen? Ja, men ikke i vaskemaskinen. Vi anbefaler klut med såpevann. Hvordan rengjør jeg sakkosekken min? Vi anbefaler en klut med såpevann. Er fyllet i sakkosekken giftfri? Ja, alt fyllet vårt er 100% giftfri!

Butikk

Sackit Norge

Merke

SACKit-dk

Tusenvis av nordmenn finner de beste tilbudene her

- Opptil 80 % rabatt

(Butikkene åpner i nye vinduer)

 

 

KITCHENTIME
- 65 %

BAKEREN OG KOKKEN
- 40 %

CHRISTIANIA GLASMAGASIN
- 70 %

LAMPEGIGANTEN
- 60 %

EXTREME FITNESS
- 60 %

STORMBERG
- 70 %

REVIR FRILUFT
- 60 %

BIRK SPORT SYKLER
- 25 %