Scanpan TechnIQ Stekepanne 30 cm

1516 kr

Best pris nå

Til butikken

Produktnummer: 1275000196746317 Kategori:

Denne robuste TechnIQ stekepanne fra danske Scanpan er en fornøyelse å arbeide med. Pannes lave og skrå sider gjør at du uten besvær kan vende maten under stekingen, hvilket er spesielt fordelaktig til mere porøse råvarer som fisk. Utformningen hjelper også til å gjøre det lettere at ta av maten, samt gir maten en lekker gull-farge, fordi damp ledes vekk slik at pannen forblir tørr. Pannens ekstra håndtak er velbalanserte, hvilket gjør den behaglig å arbeide med. Pannen er sammen med resten av produktene i TechnIQ-serien spesielt utviklet i samarbeide med profesjonelle kokker med målet å danne en optimert kjøkkenserie, som du kan oppnå de beste og mest velsmakende kulinariske resultater med. Produktene i serien er formgitt ned til minste detalj og utviklet for å gi optimal funksjonalitet, hvilket gjør, at de presterer på et profesjonelt nivå.
Pannen har et spesielt Stratanium+ non-stick beleg, hvilket både gir den gode non-stick-egenskaper, eminent slitestyrke, og enestående stekekapasitet. Pannen kan brukes på alle typer av varmekilder, inklusive induksjon, og er ovnsfast opp til 260 grader. Den finnes i flere størrelser og tåler oppvaskmaskin.
Bunndiameteren på selve koketoppen på 30 cm er 22,2 cm, og bunndiameteren under hele stekepannen er 28 cm fra kant til kant nedenfra.Bunndiameteren på selve 22 cm kokeplaten er 15 cm, og bunndiameteren under hele stekepannen er 18 cm fra kant til kant nedenfra.

Merke

SCANPAN

Butikk

Bakeren og Kokken