Trancheringskniv 250mm fra Suncraft [MU-07]

1400 kr

Best pris nå

Til butikken

Produktnummer: 7384402088325647 Kategori:

Trancheringskniv 250mm laget spesielt til å skjære fisk, kjøtt og kylling. Perfekt til Sashimi. Den blir også brukt til å skjære fjærfe og til å kutte opp store frukt og grønnsaker. Den vil være en av de beste hjelpere på kjøkkenet ditt. Skal du kutte opp en vannmelon eller rotfrukt? Ingen problem! Takket være en lengde på 21 cm er det en enkel oppgave. Komfortabel rund håndtak er laget av Bamboo, som gjør det umulig for kniven å gli i hånden din. Utmerket valg for kokker og amatører, og for husmødre som setter pris på høy kvalitet av kjøkkenkniver og matvarer. 58HRC. Molybdenum Vanadium stål. Bamboo håndtak. Trancheringskniv 250mm Suncraft MU [MU-07], sushi kniv, kjøp yanagiba, slicer, kjøkkenkniver Dimensjoner: Samlet lengde: 380 mm. Bladlengde: 250 mm. Vekt: 139 g. Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver. Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år. Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Merke

Suncraft

Butikk

Foodstuff.no